Spring naar inhoud

Padi

Wat is PADI

PADI (The Professional Association Of Diving Instructors) is een trainingsorganisatie die is opgericht in Amerika in de jaren 60. Tegenwoordig is PADI uitgegroeid tot ‘s werelds grootste en meest erkende trainingsorganisatie voor het opleiden van duikers.

Meer dan 60% van alle duikscholen en resorts ter wereld geven les volgens de strikte kwaliteitsnormen van PADI. Deze normen en eisen zorgen ervoor dat je waar dan ook ter wereld altijd verzekerd bent van een bepaalde kwaliteitswaarborg.

PADI heeft in de loop van de jaren een geweldig en compleet systeem ontwikkeld om duikers op een goede maar ook erg plezierige en verantwoorde manier op de leiden van beginner tot professioneel .

Met de meest moderne middelen zoals video’s en andere interactieve lesmaterialen, boeken en praktijkoefeningen weet je zeker dat iedereen het maximale kan halen uit de cursussen.

Het mooie van het PADI systeem is dat je bijvoorbeeld flexibel kan omgaan met de cursus. Als je in Nederland vast wil beginnen met de theorie, maar het water je iets te koud lijkt dan kan je bij DIVE NL de theorie halen. Met de uitslagen van je theorie op zak kan je hierna op elke plek in de wereld een PADI duikschool binnenlopen en de cursus afmaken in tropisch warm water.

Via PADI e-learning kan je nu alle theorie vanaf je eigen bank, op je tablet of computer doen zodat je straks enkel nog het water in hoeft te springen!

Nog leuker kunnen we het niet maken 🙂

Het PADI systeem is erop gericht om jou als beginnende duiker zo snel mogelijk het water in te krijgen. Hoewel het uiteraard belangrijk is dat je de theorie meekrijgt is een ding duidelijk: duiken leer je in het water! Dit gegeven gebruikt PADI om jou direct actief te laten genieten van de fascinerende onderwater wereld zodat je gemotiveerd blijft en de theorie direct kan koppelen aan de praktijk.

Aan het einde van een PADI cursus voel je je niet alleen zelfverzekerd over jouw duikvaardigheden en behaalde resultaten, maar je zal na afloop gemotiveerd zijn om direct de reisgidsen en het internet in te duiken voor je volgende duikvakantie